O nas

Warszawski

Uniwersytet Kulinarny

Warszawski Uniwersytet Kulinarny to wyjątkowe miejsce, które zrzesza miłośników gotowania i dobrej kuchni. Z nami, niezależnie od stopnia zaawansowania wiedzy, nauczysz się gotować zupełnie od zera lub doszlifujesz swój kulinarny warsztat.

Jesteś amatorem, a chochla do tej pory służyła w Twoim domu tylko do przelewania ponczu? Potrafisz przypalić nawet zupkę z torebki? AUĆ! Spokojnie, jesteśmy cierpliwi i lubimy wyzwania. Przede wszystkim, chodzi tutaj o wspólną dobrą zabawę.

Talent

ma każdy

Daj sobie satysfakcję odkrycia nowego talentu, zabierz ze sobą dużą dawkę dobrego humoru, a my doprawimy Twój wieczór niebanalną dawką wiedzy, czerpaną od najlepszych znawców kuchni świata i okolic ;) To co, widzimy się? Zerknij na nasz grafik i sprawdź, co przygotowaliśmy dla Ciebie na najbliższy tydzień.

Gotowanie?

Ale po co?

Jaki jest nasz cel? Zabierzemy Cię w egzotyczną, kulinarną podróż po wielu zakątkach świata. Dzięki nam, poczujesz klimat tajskiego bazaru w Chang Mai, pysznego marketu o zapachu curry w Delhi, wykwintny aromat dań z Kuala Lumpur czy Singapuru, smak prawdziwej włoskiej pizzy rodem z Neapolu. Odkryjemy przed Tobą tajniki kuchni wegańskiej, a nawet będziesz miał szansę współtworzyć wielką, pierogową fabrykę! Nauczymy Cię przygotować ucztę z wybranych regionów świata w pełnej krasie (przystawka, danie główne, deser), aby na końcu wielkim biesiadowaniem wspólnie świętować dobrnięcie do mety z sukcesem.