Przepisy

warsztat kuchnia koreańska
6 maja 2019

Pasta miso – kuchnia japońska

Pasta miso to przyprawa o niezwykle wyrazistym smaku, która nie tylko wspaniale podkreśla smak...
warsztaty kulinarne kuchnia koreańska
6 maja 2019

Prawdziwe koreańskie Kimchi – kuchnia koreańska

Liczba porcji: 1 słoik Czas przygotowania: około 60 min Poziom trudności: ▲▲ Do przygotowania...
akademia kulinarna warszawa
6 maja 2019

Krewetki w paście tamaryndowej – kuchnia indonezyjska

Liczba porcji: 2 Czas przygotowania: około 30 min Poziom trudności: ▲ Do przygotowania dania...
26 kwietnia 2019

Placinta z serem – kuchnia mołdawska – tradycyjny przepis

Liczba porcji: 5 Czas przygotowania: około 70 min Poziom trudności: ▲▲ Do przygotowania plancity...
warsztaty z kuchni rumuńskiej
26 kwietnia 2019

Sarmale – kuchnia rumuńska – rumuńskie gołąbki

Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: około 90 min Poziom trudności: ▲▲ Do przygotowania Sarmale...
kuchnia włoska
19 kwietnia 2019

Parmigiana z cukinii – kuchnia wegetariańska – kuchnia włoska

Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: około 60 min Poziom trudności: ▲▲ Do przygotowania parmigiana...
kuchnia orientalna
19 kwietnia 2019

Tabbouleh – kuchnia orientalna – kuchnia libańska

Liczba porcji: 2 Czas przygotowania: około 20 min Poziom trudności: ▲ Do przygotowania Tabbouleh...
warsztaty kulinarne Warszawa
19 kwietnia 2019

Kuczak curry z bananem – kuchnia tajska

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 40 min Poziom trudności: ▲▲ Tajskie danie –...
warsztaty kuchnia tajska
19 kwietnia 2019

Zupa ze smoczym owocem – kuchnia tajska

Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: około 15 min Poziom trudności: ▲ Tajska zupa owocowa...
nauka gotowania warszawa
19 kwietnia 2019

Curry z batatami, szpinakiem i ciecierzycą – kuchnia wegetariańska

Liczba porcji: 2 Czas przygotowania: około 30 min Poziom trudności: ▲ Kuchnia...
warsztaty kuchni tajskiej
11 kwietnia 2019

Tajniki tajskiej kuchni – Warszawa warsztaty kulinarne

Kochasz gotowanie? Pasjonują Cię kuchnie świata? Z nami nie będziesz się nudzić! Co oferujemy?...
akademia kulinarna
5 kwietnia 2019

Sałatka z kokosem Urap Urap – smaki Indonezji – Warsztaty Warszawa

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania sałatki urap urap: około 70 min Poziom trudności: ▲▲...
warsztaty Warszawa
5 kwietnia 2019

Zupa orzeszkowa De Mani – kuchnia boliwijska – warsztaty Warszawa

Zupa orzeszkowa De Mani – kuchnia boliwijska Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: około 60...
5 kwietnia 2019

Bakłażany YU XIANG – kuchnia chińśka – Warsztaty Warszawa

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania bakłażanów YU XIANG: około 30 min Poziom trudności: ▲▲...
5 kwietnia 2019

Lobio – gulasz z fasoli – kuchnia gruzińska

Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: około 120 min Poziom trudności: ▲▲ Kuchnia gruzińska Do...
5 kwietnia 2019

Sałatka z bobu

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 50 min Poziom trudności: ▲▲ Do przygotowania sałatki...
akademia kulinarna Warszawa
1 kwietnia 2019

Chanko nabe – zupa zawodników sumo – kuchnia japońska

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania Chanko nabe: około 60 min Poziom trudności: ▲▲ Kuchnia...
kuchnia wietnamska warszawa
1 kwietnia 2019

Bun Cha – spróbuj kuchni wietnamskiej

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 30 min Poziom trudności: ▲▲ Będziesz potrzebować:  ...
akademia kulinarna
1 kwietnia 2019

Sałatka z zielonej papai Som Tam – przedsmak warsztatów

Liczba porcji: 2 Czas przygotowania: około 15 min Poziom trudności: ▲ Będziesz potrzebować: [emaillocker...
1 kwietnia 2019

Kaczka w czerwonym curry – kaczka po tajsku

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 40 min Poziom trudności: ▲▲ Będziesz potrzebować: [emaillocker...
warsztaty kulinarne warszawa
25 marca 2019

Krewetki, przegrzebki i małże z pomidorami i fetą

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 30 min Poziom trudności: ▲▲▲ Będziesz potrzebować:  ...
warsztaty kulinarne warszawa
25 marca 2019

Burgery z indyka i cukinii z dymką i kuminem

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 40 min Poziom trudności: ▲ Będziesz potrzebować: [emaillocker...
warsztaty kulinarne warszawa
25 marca 2019

Pieczony kurczak z klementynkami i arakiem

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 1h Poziom trudności: ▲▲ Będziesz potrzebować:   1...
warsztaty kulinarne warszawa
22 marca 2019

Bakłażany z chermoulą, bulgurem i jogurtem

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 50 minut Poziom trudności: ▲▲ Będziesz potrzebować:  ...
warsztaty kulinarne warszawa
20 marca 2019

Sałatka z pikantnej ciecierzycy i świeżych warzyw

Liczba porcji: 4 Czas przygotowanie: około 1,5 h. Poziom trudności: ▲▲ Będziesz potrzebować:  ...
warszawa warsztaty kulinarne
19 marca 2019

Sałatka ze szpinaku z daktylami i migdałami

Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: około 30 minut Poziom trudności: ▲ Będziesz potrzebować: [emaillocker...